Dongguan Opensesame Tech CO., LTD

Nyheter

- att träna golden retriever hundar att utbilda gyllene retri
Släpp tid: 2018-06-08 15:13:22  träffar: 142

det är relativt lätt att lära en golden retriever att skaka hand med människor.för de flesta hundar, om en eller två utfodringen kan skapa grundläggande förändringar.här har vi i detalj beskriva de åtgärder för hund ägare till tåg golden retriever handslag.  


1) första låt golden retriever hund bli bekant med lösenordet.   först av allt, att fastställa handslag som motsvarar lösenord, lösenord skall vara exakta, och inte blandas ihop med andra åtgärder i framtiden - eller lösenord för att utbildas, såsom handslag.mottot måste lyftas fram under utbildning och sund måste vara tydlig.då kan du träna i följande ordning.  


2) fyra åtgärder för att låta jin mao lära dig att skaka hand  


(1) se till att din golden retriever är redan hungrig.när du inte vill äta, eftersom ni deltar i en särskild studie, du måste ha nåt som du älskar att äta som en belöning när som helst.  


(2) att hitta en lämplig för utbildning, för det första det gyllene hår lite, och lyft upp känslor. det är också en gräshoppa förföra din lilla jinmao mage, en kommer att lära sig, den entusiasm kommer att bli större.  


(3) när hunden slutar äta något och har en fast ståndpunkt, hunden börjar styra handslag: när det gäller nära eller rör hunden & # 39, s forelegs, det kommer i allmänhet att göra ben lyft.det här är en hälsning.prototypen, när ert handslag befäl, går i närheten av dess främre ben.om det är lyfte upp kan det hålla sina ben, så släpp det, vänta på att fastställa sin ståndpunkt, och sedan gå vidare till nästa gång.om det håller sitt ben väntar under praxis, ge det en hand och ge det en liten belöning.  


(4) när en golden retriever har en tydlig bild av ben upp åtgärder, inte längre rör eller hantera den med handen, skrik bara order för att skaka hand.om det är lyfte upp lite och belöning för att äta lite, om inte lyft - och skriker några gånger, jag vill verkligen & # 39, vet inte när jag lyfter mitt ben.så här, efter en kort tid, bör det vara möjligt att bilda den grundläggande åtgärder för att skaka hand.  


ta i hand är ett bra sätt för ägaren att kommunicera med hunden, och hunden är lätt att lyda den här rörelsen.när hunden är lycklig, kommer det att ta initiativ till att ge forelegs och skaka hand med dig.skaka hand är en relativt enkel övning i hundträning.det uppskattas att alla kan förstå det snabbt.      


tips: bästa träningen för golden retriever valpar  


- 3 - 4 månader är den bästa träningen för golden retriever hund?  


i allmänhet, gyllenblond hundar som är yngre än 3 månader är inte lämpliga för yrkesutbildning, särskilt för små gyllene hår från 1 till 2 månader.det kommer att vara bättre att börja träna jin mao valpar efter tre till fyra månader.  


först, golden retriever valpar har varit relativt stark vid denna tidpunkt, och ben är relativt stark.på samma gång, injektion av vaccination är nästan avslutad och det är också anpassas till den nya miljön.  


andra, detta är en bra tid att odla goda vanor i golden retriever utbildning.efter att golden retriever valp hem för första gången, var och # 39; t rush och spelar utbildning omedelbart med valpen så att de lätt kan bli sjuk valp.det rätta är att placera dem på rätt plats först, låt det vila, och lät valparna känner förtroende för den nya hem.denna period varar i cirka en vecka och du kan börja förbereda golden retriever valpar med omgivningen och fastställa det dagliga livet vanor.  


för det tredje är bättre för samma person som ska ansvara för jin mao & # 39; s diet, inklusive iakttagande av hund och # 39; s aptit är inte normalt, och med tanke på hunden och # 39; s avföring och så vidare.

Tidigare: tips för att klippa din hund.

Nästa: hur snäll jätte räddade livet ...