Dongguan Opensesame Tech CO., LTD

Nyheter

hur snäll jätte räddade livet på två bröder
Släpp tid: 2018-06-08 16:45:32  träffar: 106

en snäll jätte med en svart hund har vunnit prestigefyllda djur medalj för att rädda livet på två bröder lidande fasorna i depression.

Lemmy-969635.jpg


sådan var den bräckliga mentala tillstånd av bröder max och joe landowski efter att ha förlorat ett husdjur, deras mamma fruktade det värsta.


äldsta son max, 27, blev så fylld av sorg efter döden blev han självmordsbenägen. då kom lemmy - mastiff vars enorma personlighet har bröderna nya funnit lyckan. joe, 19, som lider av social oro och tillbringade fem år inlåst i hans rum, han kannu gå ut för att leka med lemmy. som lemmy var hedrad med ansedda blue cross medalj i dag, mina bröder "mor förklarat varför deras nya rädda husdjur var ett värdigt mottagande

lemmy-5-1368881.jpg


maria landowski, från didcot oxfordshire, sa att förlora sin hund suzi hade sett en dramatisk inverkan på hennes sons liv men lemmy kom från en blue cross att djuren utplaceras i hem centrum. "" har medfört enorma glädje för vår familj efter denna tragiska händelse för oss, och jag tror att han räddade min både barnren liv ", sa hon." båda mina söner har blivit väldigt deprimerad efter döden av suzi.min äldste son max blev vansinnig.det är det värsta en mor kan uppleva, att se din egen son i ett så litet ställe, det krossade mitt hjärta. "" som en mor, att min son är nu känner sig säker och lycklig i sitt liv och inte längre känner självmordsbenägen betyder så mycket, ord inte kan beskriva.lemmy gjorde det, han har räddat honom. "

Lemmy-6-1368884.jpg

medicinsk upptäckt husdjur är den vanligaste mottagare för deras livräddande upptåg. detta år inleddes en familj hyllningen till husdjur och domare som anses vara inspirerande sätt lemmy räddade bröderna från allvarlig depression och självmord gjorde honom till en värdig vinnare. max förklarat hur lemmy har förändrat hans liv"de säger att depression är en svart hund, det tog en stor svart hund som heter" hjälp mig ", sa han." jag kan ärligt säga att jag vet inte om jag skulle vara här om det inte var för honom.jag var i en dålig plats med min mentala hälsa och såg ingen utväg. "" har förändrat mitt liv, han ger mig glädje och bandet har vi är anledningen till att jag går upp på morgonen, jag fasar för var och # 101, skulle vi vara utan honom.vi är mycket glada över att kunna ge honom blue cross medalj, för att visa hur fantastisk han är. "

Lemmy-7-1368887.jpg


sedan 1940 blue cross medalj traditionellt har lagts fram till djur med polishundar och medicinsk upptäckt husdjur är den vanligaste mottagare för deras livräddande upptåg. detta år inleddes en familj hyllningen till husdjur och domare som anses vara inspirerande sätt lemmy räddade brors från allvarlig depression och självmord gjorde honom till en värdig vinnare. max förklarat hur lemmy har förändrat hans liv. de säger att depression är en svart hund, det tog en stor svart hund som heter "hjälp mig", sa han. "jag kan ärligt säga att jag inte vet om jag skulle vara här om det var inte för h -im.jag var i en dålig plats med min mentala hälsa och såg ingen utväg. "" har förändrat mitt liv, han ger mig glädje och bandet har vi är anledningen till att jag går upp på morgonen, jag fasar för var och # 101, skulle vi vara utan honom.vi är mycket glada över att kunna ge honom blue cross medalj, för att visa hur fantastisk han är. "

UK-1368873.jpg

blue cross exexcutive sally de la bedoyere, en av medaljen domare, säger den äran erkänner den viktiga roll som husdjur spela som de är vänner, familj och till och med life-savers.she läggas till: "lemmy historia har verkligen röra våra hjärtan.det var svårt att välja en vinnare som alla nomineringar visade hur mycket husdjur berika våra liv i så många fina sätt, men vi ansåg att detta fantastiska valpen var en sann och utestående hjälte. " lemmy är historia visar hur alla husdjur, från vilken bakgrund, kan en viktig, även livräddande, inflytande på sina ägare. "de förändra våra liv och det är därför som blue cross kommer alltid att vara här för att hjälpa till att ändra på dem när de behöver det." blue cross är en nationell fond som har hjälptsjuka, skadade, övergivna och hemlösa djur i över 120 år. nomineringar till blue cross medalj 2019 kommer upp senare i år.Tidigare: - att träna golden retriever hun...

Nästa: Mercedes G-Klasse im Testsdfsd